Двигун з редуктором бензиновий 16 к.с., шпонка, електростартер Weima WM190FE-L

Безкоштовна доставка
На площадці
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Weima
  • Артикул: 20054
  • Наявність: В наявності
20 262 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Особливості: шестеренчатий редуктор
Потужність, к.с.: 16
Тип палива: бензин
Тип валу: шпонка
Тип запуску: ручний стартер/електростартер
Оплата

Приймаємо всі форми розрахунку

Доставка

Швидка доставка товару: 1-3 дня

Гарантії

Ввесь товар з гарантією

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Двигун бензиновий із редуктором WEIMA WM190FE-L. Це 4-тактний 1-циліндровий з електростартером, наділений високою потужністю 16 к.с. Робочий об'єм цього двигуна становить 420 см3. Система охолодження повітряна. Фільтр в маслянній ванні. У ролі захисту двигуна виступає датчик низького рівня масла.


Двигун з редуктором 16 к.с. Вейма WM 190FE-L. Зниження оборотів двигуна було досягнуто за рахунок шестеренчатого редуктора з передавальним числом 2:1. Зверніть увагу, якщо на двигун з меншою потужністю може бути встановлений механізм на основі спареного ланцюга, то на мотори з високою потужністю, встановлюють саме, шестеренчатий редуктор. Сам редуктор, являє собою механізм на основі шестерні, які при взаємозалежній роботі, перетворюють обороти двигуна, з 3600 об/хв до 1800 об/хв. Тим самим, забезпечується великий момент, що крутить, при низьких оборотах.


Редуктор, що знижує обороти двигуна, в цій моделі, вбудований безпосередньо в корпус. Редуктор, що знижує обороти двигуна, в цій моделі, вбудований безпосередньо в корпус. Але в асортименті є знижувальні редуктори з автоматичним зчепленням. Такий редуктор з відцентровим зчепленням можна встановити на будь-який мотор.


Навіщо купувати двигун із знижувальним редуктором. Такий мотор необхідний для того, щоб можна було розраховувати на збільшення сили тяги. Бензиновий двигун, що має високу швидкість обертання валу, не завжди практичний, там де варто досягати мінімальної кількості обертів. Цей двигун не потребує додаткової коробки передач, за допомогою якої зменшують швидкість обертання валу. Редуктор зі зниженням передавального числа вже виконав частину завдання, знизивши швидкість обертання до 1800 об/хв.


Верхнє розташування клапанів за технологією OHV. Нахил циліндра, така конструктивна особливість двигуна, характерна більшості сучасних двигунів. З тієї причини, що мотори такого виконання більш економічні, споживання палива знизилося на 20%. Також скоротилася витрата олії. І чимало важливою особливістю такого мотора вважається можливість роботи під кутом, що не перевищує 35 градусів.


Карбюратор, як ви знаєте, також сприяє економічній та безперебійній роботі двигуна. У цій моделі карбюратор виробництва Японії. Він відрізняється якістю роботи у будь-яких кліматичних умовах. Правильне розподіл паливної суміші, все це знизило витрату палива до 374 гр/кВт/год.


Двигун з ел.стартером 16 к.с.. Такий мотор, привести в робочий стан, не складе ніяких труднощів, вам потрібно буде повернути ключ стартера і мотор в робочому режимі. Запуск двигуна вручну також залишається можливим, як це відбувається на двигуні з редуктором без стартера. Але навіть у цьому випадку, ви не зазнаєте особливих потрясінь. Завдяки чудовій системі запалювання, транзисторне магнето та якісний карбюратор, всі ці якості сприяють швидкому та легкому запуску мотора. У нашому асортименті, є двигуни з редуктором і зчепленням, такі мотори набагато простіше приводяться в робочий стан, оскільки немає необхідності провертати весь привід, достатньо провести запуск, а після додавання газу спрацює відцентрова муфта і приведе в дію.


Двигун із гільзою. Гільза виконана з якісного сплаву чавуну, який добре себе зарекомендував, при роботі в двигунах внутрішнього згоряння. Гільзу оточує алюмінієвий сплав, що відрізняється високою тепловіддачею. Циліндр має великі ребра, які також сприяють ефективному охолодженню двигуна. Діаметр циліндра цього двигуна 90 мм. Хід поршня 66 мм.


Двигун з повітряним охолодженням Вейма 16 к.с. WM 190 FE-L. Бензиновий двигун з охолодженням повітрям дуже практичний. Оскільки така система охолодження не вимагає до себе особливої ​​уваги, як це буває з мотором, система охолодження якого водяне. Охолодження потоком повітря, що втягується, відбувається завдяки інтенсивній роботі крильчатки. Повітря надходить через отвори в кришки стартера і поширюється всіма вузлами мотора.


Повітряний фільтр у масляній ванні. Фільтр циклонного типу, на основі машинного масла, швидко завоював довіру споживачів. І недарма, така система очищення повітря, набагато результативніше зупиняє навіть дрібні частинки пилу. Внаслідок такого якісного очищення повітря надходить у камеру згоряння, неймовірно стерильним. Завдяки чому збільшується термін служби агрегату.


Обслуговування повітряного фільтру. Повітряний фільтр відрізняється довговічністю і якістю очищення повітря. Для того, щоб двигун служив вам вірою та правдою довгі роки, рекомендується проводити профілактичний огляд та чищення фільтра. Зробити це досить легко. Виймаєте кожух фільтра. Виймаєте поролонові елементи фільтра. Прополіскувати їх у мильній воді. Потім зверніть увагу ня на стан олії в ємності. Якщо машинного масла не достатньо, долийте, або взагалі замініть. Заливається масло за певним рівнем, вказаним на ємності. Після цього ви можете збирати вашу систему очищення повітря і сміливо приступати до роботи.


Датчик низького рівня масла. Такий датчик, необхідний для захисту мотора, від запуску, що не рекомендується, в момент низького рівня масла в картері, або при повному його відсутність. У цьому випадку двигун перериває процес роботи, до моменту усунення цієї неполадки. Тільки після затоки потрібної кількості масла в картер, ви зможете розпочати роботу. Об'єм масла в картері двигуна 1.6 л. Слідкуйте за рівнем масла, по одному із щупів. У цій моделі двигуна дві заливні горловини – це необхідно для зручності споживача. Так ви маєте постійний доступ і контроль, за станом мастила в системі, незалежно від того, як встановлений мотор. Масло, що рекомендується в картер двигуна SAE10W40.


Обертання валу, проти годинникової стрілки. Вал має діаметр 25 мм, під шпонку. Довжина валу 60 мм. Сам вал, виконаний із високоякісної сталі, яка не боїться робочих навантажень.

Характеристики
Характеристики двигуна
Особливості шестеренчатий редуктор
Потужність, к.с. 16
Тип палива бензин
Тип валу шпонка
Тип запуску ручний стартер/електростартер
Об'єм цилінтра, см2 420
Діаметр валу, мм 25
Напрям обертання валу проти годинникової стрілки
Система охолодження повітряна
Тип двигуна 4-х тактний
Об'єм бака, л 6,5
Об'єм масла в картері, л 1,65
Розхід палива, л/год 0,8
Частота обертання колінвалу, об/хв 1800
Загальні характеристики
Виробник Weima
Країна виробник Китай
Вага, кг 34
Гарантія від виробника, міс. 12
Комплектація ЗІП-набір, інструкція, гарантійний талон
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Ви переглядали
Продано
0
1 100 грн.