Двигун бензиновий 18 к.с., шпонка 25 мм Weima WM192F-S

Безкоштовна доставка
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Weima
  • Артикул: 20015
  • Наявність: В наявності
17 160 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Потужність, к.с.: 18
Тип палива: бензин
Тип валу: шпонка
Тип запуску: ручний стартер
Об'єм цилінтра, см2: 460
Оплата

Приймаємо всі форми розрахунку

Доставка

Швидка доставка товару: 1-3 дня

Гарантії

Ввесь товар з гарантією

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Бензиновий двигун Weima WM192F-S. Цей 4-тактний 1-циліндровий двигун з повітряним охолодженням, наділений великою потужністю 18 к.с. Робочий об'єм двигуна 460 см3. У виробництві двигуна застосовані сучасні технології від всесвітньо відомої компанії Honda. Силовий агрегат поєднує в собі високу якість і доступність в ціні. Тому багато споживачів, а також імениті компанії, переконавшись в перевагах двигуна від компанії Weima, вважають за краще встановлювати на свою техніку, саме ці мотори.


  • Двигун з повітряним охолодженням 18 к.с. WM 192 F. Охолодження повітрям проводиться за рахунок інтенсивно працюючої крильчатки, яка втягує повітряний потік через отвори. Надійна та ефективна система, відрізняється від радіаторного охолодження, не вибагливістю, не потребує участі оператора, перебуває у постійній дії.
  • Фільтр двигуна, нового зразка - це багатоступінчасте очищення через багатоступінчастий фільтр циклонного типу. Така система очищення повітря, прийшла на заміну, звичайним паперовим та поролоновим фільтрам. Цим самим, сучасний двигун, домігся більш тривалої та результативної роботи в курному середовищі. Мотор з такою системою фільтрації переважно встановлювати на сільськогосподарську техніку, яка працює в забрудненій атмосфері.
  • На фільтрі встановлено захист від механічного пошкодження. Вона закриває як систему фільтрації, а й оберігає карбюратор.
  • Захист двигуна – це датчик низького рівня оливи. Датчик, встановлений у картері двигуна, надійно захищає мотор, від небажаного запуску, у момент відсутності мастила в системі. Двигун здатний припинити робочий процес при недостатньому рівні масла. Тому, при зупинці, слід перевірити рівень мастильного матеріалу, додати або замінити масло і після цього повторити запуск двигуна. Олія, що рекомендується - це SAE10W40.
  • Двигун Вейма 18 к.с. Напрямок обертання валу проти годинникової стрілки. Горизонтальне розташування валу. Вал виконаний із якісної сталі, яка не боїться навантажень. Саме цей мотор Вейма WM192 F-S оснащений валом під шпонку. Діаметр 25 мм. Таке кріплення колінчастого валу дозволяє використовувати всіляку комплектацію, базовий шків, або задіяти відцентрове зчеплення. Детальна інформація у розділі Комплектуючі. Тут ви зможете вибрати, шків, зчеплення, редуктор, або варіатор.
  • Автоматичне регулювання обертів, незалежно від навантажень двигуна, роблять роботу цього мотора, максимально продуктивним. Максимальний момент, що крутить, 32 Нм, на оборотах 2500 об/хв. Максимальні обороти двигуна 3600 об/хв.


Економічний бензиновий двигун 18 к.с.

Внаслідок застосування сучасних технологій у виробництві цього мотора. Нахил циліндра, знизив навантаження, в процесі роботи. Паливо за такого розташування циліндра, витрачається на 20% менше. Витрата палива цього потужного двигуна становить 370 гр/кВт/год. Паливний бак має ємність 6.5 л. Ємності паливного бака, цілком вистачить для тривалої роботи, враховуючи паливо, що ефективно витрачається.


Двигун із гільзою. Сама гільза, виготовлена ​​із спеціального чавунного сплаву. Як ви знаєте, гільзований двигун, здатний служити більш тривалий проміжок часу. Також варто звернути увагу, після закінчення терміну експлуатації такий мотор легко можна розточити і на роки продовжити термін експлуатації. Гільзу оточує міцний алюмінієвий сплав. Такий сплав, має високу тепловіддачу, завдяки чому мотор досить швидко остигає. Результативному охолодженню сприяють досить великі ребра на циліндрі. Діаметр циліндра 92 мм. Хід поршня 69 мм.


Запуск двигуна здійснюється вручну шляхом натягу шнура стартера. Двигун потужність 18 к.с.. Незважаючи на це, запуск двигуна проводиться вручну, без проблем. З боку двигуна, є гніздо, для установки електричного стартера. Стартер, можна придбати окремо, або варто розглянути для покупки двигун, з електричним стартером - це двигун WM192FE-S.


Низький рівень шуму. Не дивлячись на значну потужність двигуна. Двигун працює досить тихо. Виробник досяг зниження шуму, без втрати потужності, шляхом не значного збільшення глушника і застосування технології, здатної максимально поглинути шум працюючого двигуна. Також бачимо, що глушник має додатковий захисний кожух. Такий кожух знижує ризик опіку, в момент роботи агрегату.


Область застосування двигуна Weima WM192F-S

Це сільське господарство, де такого класу двигун встановлюють на різну сільськогосподарську техніку. Так цей мотор можна побачити на невеликому мототракторі/мотоблоці. Такий двигун може бути встановлений на раму важкого мотоблока. Також цей двигун, застосовується на іншому силовому устаткуванні, генераторах, помпах, дробарках гілок тощо.

Характеристики
Характеристики двигуна
Потужність, к.с. 18
Тип палива бензин
Тип валу шпонка
Тип запуску ручний стартер
Об'єм цилінтра, см2 460
Діаметр валу, мм 25
Довжина валу, мм 72
Напрям обертання валу проти годинникової стрілки
Система охолодження повітряна
Тип двигуна 4-х тактний
Діаметр циліндра*хід поршню, мм 92/69
Об'єм бака, л 6,5
Об'єм масла в картері, л 1,6
Розхід палива, л/год 1,6
Частота обертання колінвалу, об/хв 3600
Загальні характеристики
Виробник Weima
Країна виробник Китай
Вага, кг 38
Гарантія від виробника, міс. 12
Комплектація ЗІП-набір, інструкція, гарантійний талон
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Ви переглядали
Безкоштовна доставка
На площадці
1
5 869 грн.